Kuntoryhmä / torstai

Tietoa ohjaajasta

Kari Silpiöllä on pitkä kokemus maantiepyöräilystä, ultramatkoista ja pyörämatkailusta. Kari on mm. suorittanut useita ultrapitkiä kuntoajoja Euroopassa ja USA:ssa, pyöräillyt USA:n halki, pyörämatkaillut parissakymmenessä eri valtiossa ja ylittänyt Himalajan maastopyörällä. Lisäksi hän on ollut vetämässä pyöräleirejä Mallorcalla vuodesta 2002 alkaen.

Kari on harjoitellut spinning-saleissa vuodesta 1997 lähtien. Spinning-pyörillä ajettavien lajinomaisten pyöräilyharjoitusten ohjaamisen hän aloitti vuonna 2013. Karilla on pyöräilyn 1-tason valmentajatutkinto ja hän on FAF Indoor Cycling Instructor -lisensoitu spinning-ohjaaja.

Harjoituksiin osallistuminen

Harjoitukseen voit osallistua puhelimeen tai tietokoneeseen asennettavalla Zoom-etäkokousohjelmistolla. Harjoituksen suorittamista varten tarvitset harjoitusvastuksen, kuntopyörän, spinning-pyörän tai muun vastaavan laitteen. Harjoituksemme on suunniteltu harjoitusvastuksella tai ergometrityyppisellä pyörällä ajettaviksi, ja ne ohjataan sekä watti- että sykeperustaisesti.

Halutessasi voit myös hankkia kauttamme sinulle sopivan harjoitusvastuksen (harrastajaystävälliseen hintaan). Kysy lisää.