Ida ja Henttala Development Team Pyöräily+Triathlon -lehdessä


Ida ja Henttala Development Team Pyöräily+Triathlon -lehdessä

Kuten Ida itse sanoo, "jonkinnäköinen virstanpylväs saavutettu naispyöräilyn edistämisen suhteen, kun tiimimme on edustettuna uusimman Pyöräily+Triathlon -lehden kannessa ja kahden aukeaman jutulla".

Tuoreimmassa Pyöräily+Triathlon -lehden numerosta löytyy tarinaa naiskuskien vedosta maailmalle, jossa auttavana voimana toimii Henttala Development Team (HDT).

Teamin toinen perustaja Ida on tuttu kasvo myös Wattcoachissa, sillä hän on ohjannut kisakuntoryhmän talvikauden harjoituksia yhdessä Jannen kanssa jo usean vuoden ajan. (Tulevan talven treenimme voit tsekata tästä.)

HDT on Lotta Henttalan ja Ida Stenin yhdessä perustama maantiepyöräilyjoukkue, jonka tavoitteena on luotsata Suomen lupaavimpia naispyöräilijöitä kohti ammattilaisuraa.

Käytännössä tiimii koostuu  naisjunioripyöräilijöistä (U19 ja U23) sekä kokeneemmista kuskeista, jotka mentoroivat nuorempiaan heidän urheilijan polullaan.

Henttala Development Team kilpailee Suomessa ja ulkomailla N-14-, N-18- ja N-Elite luokissa pääasiassa maantiepyöräilyssä. Kisakalenteria saatetaan maustaa tarpeen mukaan myös gravelilla, cyclocrossilla ja ratapyöräilyllä: monipuolisuudesta on hyötyä ja eri lajit tukevat myös toisiaan hyvin.

Koko juttu löytyy Pyöräily+Triathlon -lehden numerosta 3/2021. 

Huom! Voit tilata irtonumeron myös postitse suoraan kotiin.

.